085-0605177 info@SheConsult.nl

Loopbaancoach in Leiden en omgeving

Ervaar je burn out klachten, wil je je zelfvertrouwen vergroten, heb je twijfels over je nieuwe baan, wil je van baan veranderen of wil je werken aan jouw persoonlijk leiderschap? Ben je opzoek naar executive coaching of team coaching?
Dan is onze SheConsult loopbaancoach voor hoogopgeleide vrouwen in Leiden jouw oplossing!
Zij weet als geen ander welke issues er spelen voor vrouwen in het bijzonder. Daarnaast weet zij jou met kennis en ervaring goed te ondersteunen. Maak kosteloos kennis!

Wat wil je met loopbaancoaching bereiken?

Hieronder staan een aantal voorbeelden. Samen met je loopbaancoach uit Leiden bepaal je wat je wil bereiken en waar
de nadruk op komt te staan.

Loopbaancoaches Leiden

In Leiden en omgeving staan er twee SheConsult loopbaancoaches voor je klaar. Onze ervaren loopbaancoach, Josée van Hage, met haar eigen specialisatie.

En burnout coach Sonja Jansen die gespecialiseerd is in het voorkomen van stress en het voorkomen of genezen van burn outs. Ze werkt door heel het land.

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen coaching. Wees niet meer bang om door de mand te vallen. Stop met te hard werken. Leg de lat niet meer zo hoog. Vlucht niet meer weg voor uitdagingen.

Carrièreswitch

Nieuwe baan of functie, promotie afdwingen, onderhandelen,
ambitie. Wat wil je nu eigenlijk ècht bereiken?

Stress of burn out

Burn out coaching, stel grenzen en prioriteiten, wees assertief, leer omgaan met druk en leer nee tegen anderen te zeggen.

Burn-out, stress of overspannenheid voorkomen of genezen van een burn out.

Leiderschap Vrouwen

Executive coaching, invloed hebben, effectiviteit, overtuigingskracht, personal branding, strategisch handelen en het politieke spel leren spelen. 

Een vrouwelijke loopbaancoach?

Vrouwen verschillen van mannen. Gelukkig!
Vrouwen ondervinden op het werk, bij de zoektocht naar een ideale baan en bij het vinden van een balans tussen werk en privé andere problemen dan mannen.

Zo worden niet alleen verschillende eisen aan vrouwen gesteld, maar stellen ze zelf andere (of te veel) prioriteiten. Daarnaast hebben organisaties vaak een traditioneel mannelijke werkcultuur, waardoor vrouwen soms de wind tegen hebben. Als gevolg hiervan missen ze waardering voor hun werk en hebben ze niet het gevoel dat ze er toe doen.

Door dit alles overwegen ze een nieuwe baan, minder werken of stoppen..

Loopbaancoaches in Leiden

Daarom is het nodig om hier bij stil te staan, kennis op te doen over vrouwelijk leiderschap en te leren hoe je wél effectief kan werken. Zodat je met plezier kan blijven werken en je een nieuw perspectief op de toekomst schetst. Onze professionele loopbaancoaches staan ​​altijd voor je klaar

E-COACHING

Werk online met een loopbaancoach
aan jouw persoonlijke doel!
(vergoedt door je werkgever?)

 

Hoe werkt E-coaching? >

Waarom wil je een aparte loopbaancoach voor vrouwen?

Vréneli Stadelmaier, oprichter van SheConsult en auteur van de bestseller : F*ck die onzekerheid en Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid, illustreert dit duidelijk hieronder!

De SheConsult coaches voor hoogopgeleide vrouwen in Leiden.

 

In Nederland en België is SheConsult dé specialist in het coachen van hoger opgeleide vrouwen om hun potentieel te realiseren. Bij SheConsult werk je met loopbaancoaches die, naast een academische basis, bovengemiddelde kennis en vaardigheden hebben opgebouwd over vrouwelijk leiderschap en professionele vrouwen. Bovendien hebben ze ook werkervaring in een mannelijke werkomgeving.

Ontmoeting

Met onze loopbaancoaches kun je één onderwerp of meerdere onderwerpen behandelen. Onderwerpen komen vaak overeen. Onze loopbaancoach weet hoe ze er mee om moet gaan. Begin daarom gewoon een gesprek met de loopbaancoach bij jou in de buurt of met de vaardigheden die je zoekt. Een telefonische ontmoeting van 20 minuten kost niets.

De kosten?

De investeringskosten zijn afhankelijk van het aantal sessies dat je vooraf bespreekt. Ons coach tarief is weliswaar iets wat hoger dan het gemiddelde uurtarief voor een reguliere coach, dit is €198 per uur (exclusief BTW). Maar een professionele SheConsult loopbaancoach voor hoogopgeleide vrouwen is dan ook geen reguliere coach. 🙂

Onze Loopbaancoach in Leiden en omgeving

De onderstaande loopbaancoach is onze Leidse expert. Daarnaast werkt onze burnout coach Sonja Jansen landelijk. 
We hebben ook coaches in andere delen van het land, die je onderaan deze pagina kan vinden.
Zie hieronder onze loopbaancoach in Leiden!

Josée van Hage MA MSc

Ervaren loopbaancoach in burnout coaching, executive coaching, leiderschapscoaching, team coaching & meer.

 

  • University College for Health and Development
  • Jungiaans Instituut Nijmegen,
  • Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
  • Coaching Academy International,
  • Odin Academy

SheConsult

Voor ons is het niet alleen werk, het is ook een missie

De missie van SheConsult is geïnspireerd op de missie van haar oprichter Vréneli Stadelmaier. Stadelmaier is bedrijfskundige, loopbaancoach en auteur van boeken gericht op vrouw & werk, en naar eigen zeggen, ‘geboren feministe’.  Alle SheConsult-coaches zijn ervaren met en deskundig op de vele issues die spelen rond de loopbaan van vrouwen. Hieronder de links naar de verschillende interessante sites over onderwerpen rond vrouwen en werk.